Bedemand Claus Mosgaard

Vi har med 1.000 gennemførte ceremonier for mere end otte forskellige trosretninger altid sat en ære i at enhver afsked skal være så personlig som de efterladte ønsker det.

Somme tider er det de små detaljer der gør forskellen på en personlig begravelse eller bisættelse. Sammen lægger vi rammerne omkring ceremonien på et personligt møde, hvorefter jeg arrangerer alt fra start til slut.

Ring hele døgnet for samtale

Uanset om det er en kommende begravelse eller bisættelse, eller I har behov for assistance ved et dødsfald kommer jeg gerne ud til en gratis og uforpligtende samtale i hjemmet. Er der sket dødsfald i hjemmet og skal afdøde afhentes der, kommer vi to personer.

Unik begravelse er vores speciale

Begravelses Bureauet kan tilbyde enhver form for begravelse så længe dansk lovgivning overholdes. Der er ikke nogen lov der siger at en begravelse skal være på en bestemt måde.

Den personlige begravelse spænder over et bredt spektrum og vi har gennem tiden haft begravelser både med lastbiler, motorcykler, jagthornsblæsere, militære fanevagter og et helt orkester til at vise den afdøde en sidste respekt.

Få op til 90 dages rentefri kredit

Vi kan afholde en smuk afsked indenfor den offentlige begravelseshjælp hvis dette ønskes. Er der ikke penge til begravelsen kan man trygt henvende sig til Begravelses Bureauet alligevel. Vi garanterer at efterladte ikke får en regning når dette blot aftales på forhånd.

Læs mere