Bag Dansborg

Dansborg blev grundlagt som et handelsfirma indenfor vildt og fjerkræ i 1984 af Claus Jul Mosgaard.

I dag er denne aktivitet kun af symbolsk størrelse. Dansborg er blevet optaget på listen over Danmarks 10.000 største virksomheder. Målt på omsætning er Dansborg den 3010 største virksomhed i Danmark

C.J. Mosgaard Holding ApS

Dansborg er i dag samlet under C.J. Mosgaard Holding ApS som er et familieejet selskab. Dansborg beskæftiger 70 medarbejdere og består af følgende virksomheder.

Dansborg ApS

Har til huse på adressen Centervej 2 4733 Tappernøje. På godsterminalen modtages og distribueres gods til Sydsjælland og brofaste øer som natdistribution for udvalgte kunder.

Derudover distribuerer vi varer til danske bedemænd fra fabrikker i Tyskland, Polen, Estland og Ukraine. Dansborg ApS har p.t. 10 FLEX trafik biler der kører over hele Danmark med hovedvægten på Sjælland og øerene. Vores biler er letgenkendelige på den carrygule farve.

EuroCoffin

EuroCoffin er vores agentur og produktionsafdeling for ligkister og urner m.m.

EuroCoffin har til formål at sikre en optimal logistik løsning for levering af kister og begravelsestilbehør til den danske bedemandsbranche.

Dansborg Boligudlejning

Hovedaktiviteten i Dansborg Boligudlejning er udlejning af værelser, lejligheder, enfamilieshuse og erhvervslejemål på Lolland og Falster.

Dansborg Brændsel

Dansborg Brændsel er et handelsselskab med hovedvægt på biobrændsler.